Natuurhuisje in Boltenhagen

4
Natuurhuisje.nl logo

Dit ruime appartement heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor 4 personen, dit is ideaal voor een gezin. Het is gelegen in Boltenhagen en bevindt zich aan de Oostzeekust. Het appartement bevindt zich op de begane grond en beschikt over een fietsenberging. Het huis bevindt zich tussen de Hanzesteden Wismar en Lübeck. Het staat op 800 m van de zee en het zandstrand. In de omgeving kun je mooie wandelingen maken en genieten van de natuur. Het centrum met restaurants en winkels is op 2 km afstand. Bij de Oostzee vind je een lange pier, een spapark, een promenade met gezellige restaurants en kleine winkeltjes. Voor gezinnen met kinderen is een bezoek aan het Klützer-vlinderpark aan te raden. In de gemeenschappelijke tuin kun je genieten van de zon en op het terras met een barbecue kun je relaxen. Er is WiFi in het huis en er zijn maximaal 2 huisdieren toegestaan. De accommodatie bestaat uit meerdere gastenverblijven. Het treinstation is op 17 km afstand.

Bijzonderheden natuurhuisje in boltenhagen

keuken parterre: eettafel(4 personen),, waterkoker,, broodrooster,, koffiezetapparaat,, magnetron,, afwasmachine,, koelkast(+ vriesvak)

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in boltenhagen

De ligging van "natuurhuisje in boltenhagen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.