Natuurhuisje in Am salzhaff

4
Natuurhuisje.nl logo

Deze gezellige bungalow ligt in Pepelow, in Duitsland. Er is 1 slaapkamer en in de woonkamer staat nog een slaapbank. In totaal kunnen er 4 mensen overnachten, dus ideaal voor een gezinsvakantie. De tuin deel je met de eigenaar en hier kun je in de zomer heerlijk van de zon genieten. De bungalow is de perfecte uitvalsbasis voor je vakantie. In het dorp zijn leuke winkels en goede restaurants. Je kunt lekker zonnebaden, zwemmen en uitwaaien aan een breed en fijn zandstrand aan de Baltische kust. Een dagje naar de havenstad Wismar behoort ook tot de mogelijkheden en dit is absoluut de moeite waard. De omgeving leent zich ook uitstekend voor mooie wandelingen door de natuur en langs het water. De comfortabele bungalow heeft een keuken met moderne apparatuur, zoals een oven en een koffiezetapparaat. In de woonkamer is een zithoek waar je televisie kunt kijken. In de gemeenschappelijke tuin kun je in de zomer gezellig barbecueën.

Bijzonderheden natuurhuisje in am salzhaff

keuken parterre: waterkoker,, broodrooster,, fornuis(4 kookplaten),, koffiezetapparaat,, oven,, koelkast(+ vriesvak),, BBQ

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in am salzhaff

De ligging van "natuurhuisje in am salzhaff" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.