Natuurhuisje in Kröpelin

4
Natuurhuisje.nl logo

Dit vakantiehuis heeft 1 slaapkamer en is geschikt voor 4 personen, ideaal voor een gezin. Het ligt op een rustige plaats in het kleine stadje Kröpelin. De vakantiewoning staat in een groene woonwijk van Kröpelin. Het stadje ligt tussen de populaire badplaats Kühlungsborn en de Münsterstadt Bad Doberan, op een paar minuten lopen van de bushalte. Het strand is op 8 km afstand van het huis. Het appartement bevindt zich op de begane grond van een vrijstaand huis en heeft een eigen ingang. Het appartement bestaat uit een gecombineerde woon- en slaapkamer, een keuken met een vaatwasser en een badkamer. Bij het huis zijn een tuin en een overdekt terras, waar je kunt genieten van de rust. Er is 1 parkeerplaats beschikbaar. De huiseigenaar woont in hetzelfde huis als waar de vakantiewoning gelegen is.

Bijzonderheden natuurhuisje in kröpelin

keuken parterre: eettafel(4 personen),, waterkoker,, broodrooster,, fornuis(4 kookplaten),, afzuigkap,, oven,, afwasmachine,, koelkast(+ vriesvak)

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in kröpelin

De ligging van "natuurhuisje in kröpelin" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.