Groepsaccommodatie Rurberg

8.9
18
Groepen.nl logo

Ruime vakantiewoning in een voormalig hotel aan de rand van het Nationaal Park Eifel en de Rursee. Er zijn mogelijkheden om te wandelen, fietsen, zwemmen, kanoën, zeilen en motorrijden. 

Groepsaccommodatie in Duitsland met bar


Dit prachtige historische pand is van alle gemakken voorzien voor maximaal 18 personen. Er zijn acht ruime tweepersoonskamers met eigen badkamer en 1 kamer met stapelbed plus badkamer. Elke kamer heeft een eigen thema. Koken kun je in de grote voormalige restaurantkeuken, tafelen in de gezellige eetkamer met eigen bar en een comfortabele woonkamer met grote loungebank en tv plus een extra activiteiten- of vergaderruimte. Parkeren kan op het eigen terrein en fietsen of motoren in eigen garage. Buiten is er een ruime tuin en terras. 

Struinen door het grootste natuurpark


In de directe omgeving van een natuurbad, stuwmeren en de uitgestrekte bossen van Nationalpark Eifel, het grootste natuurpark van midden en noord Duitsland. Mogelijkheden om te wandelen, fietsen, zwemmen, kanoën, zeilen, vissen en motorrijden of bezoek aan pittoreske vakwerkdorpen Monschau.

 Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Duitsland

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie rurberg

De ligging van "groepsaccommodatie rurberg" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.