Groepsaccommodatie Rodershausen

8.7
35
Groepen.nl logo

Deze groepsaccommodatie is geschikt voor 35 personen met 15 slaapkamers en is gelegen in Luxemburg / de Eifel. Ideaal voor familie-, senioren- en gemeenschapsvakanties, evenals familiefeesten en seminars.

Groepsaccommodatie in de Eifel met grote binnenplaats 


De groepsaccommodatie beschikt over 15 slaapkamers, 6 badkamers en 2 grote keukens, woon- en eetkamers en een extra kamer. Een groot terras aan de voorzijde is ook beschikbaar. In de grote binnenplaats vind je een groot terras met veelzitplaatsen en een grote houtskoolgrill voor leuke barbecues. Vanwege de omheinde binnenplaats is dit vakantiehuis ook ideaal voor alle hondenbezitters! Geniet van je vakantie zonder zorgen. Je hond kan veilig in de tuin gaan ravotten. 

Maak samen mooie boswandelingen

Rodershausen is een typisch Eifeldorp met ongeveer 160 inwoners op 500m hoogte boven de Ourta gelegen door wouden en weiden. Buitenzwembaden vind je binnen 10 km. Op slechts 15 km afstand ligt de AquaNat'Our Piscine Parc Hosingen met een overdekte waterpark, sauna en fitness. Vanuit de accommodatie loop je zo het bos in. Vanuit hier heb je een prachtig uitzicht op de oude kasteelruïne Falkenstein. Mooie wandelingen zijn hier gegarandeerd! 

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in de Eifel

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie rodershausen

De ligging van "groepsaccommodatie rodershausen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.