Groepsaccommodatie Monschau

8.6
14
Groepen.nl logo

Dit historische vakwerkgebouw dateert uit 1913 en was gebouwd in opdracht van Keizer Wilhelm II als feestgebouw voor de Monschauer bevolking. Nu is het een groepsaccommodatie is ruim van opzet (in totaal 230m2), waarin je met maximaal 14 personen kunt verblijven. Een parel in het hart van de Eifel!

Een groepsaccommodatie in Duitsland, helemaal vrij gelegen


Aan de voorzijde van het gebouw bevindt zich op het bordes de ingang van de groepsaccommodatie. Via de ruime entree (vakwerk) leidt de natuurstenen trap je naar de overloop met toilet en deur naar de verblijfsruimte met open keuken met veel voorzieningen. Aan de grote tafel kun je met je hele groep genieten van een maaltijd of een borreltje. Op deze verdieping is tevens de deur naar het achtergelegen terras. Boven deze verdieping bevinden zich de slaap- en badkamers. De groepsaccommodatie beschikt ook over WiFi!

Op 2 minuten loopafstand van het historische Monschau


Het idyllische stadje Monschau met zijn typische vakwerkhuizen ligt slechts op 2 minuten loopafstand van onze accommodatie. Anderzijds loop je langs riviertje de Ruhr zo de Eifelnatuur in. Een dagje Aken, Maastricht en Luik zijn binnen het uur berijdbaar. Keulen op ongeveer anderhalf uur. De stuwmeren in Butgenbach (België) en Rursee (Duitsland) bevinden zich op een half uurtje rijden.   

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Duitsland

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie monschau

De ligging van "groepsaccommodatie monschau" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.