Vakantievilla Heimbach

10
10
Groepen.nl logo

De vrijstaande villa voor maximaal 10 personen bestaat uit 3 woonlagen en heeft een gebruiksoppervlakte van circa 150 m2. Voor totale ontspanning is deze villa voorzien van een eigen wellness! 

Vakantiehuis in de Eifel met privé wellness

Op de begane grond van de woning vind je de sfeervolle woonkamer die beschikt over een zithoek met een flatscreen-tv, dvd-speler en radio-/cd-speler en een grote eettafel. De open keuken is voorzien van luxe apparatuur waaronder een gaskookplaat, combimagnetron en vaatwasser. De woonkamer geeft je toegang tot het grote balkon met terrasmeubilair. De eerste verdieping heeft 3 slaapkamers voor 2 personen. Alle kamers zijn uitgerust met twee éénpersoonsbedden. In één van de kamers heb je de beschikking over een flatscreen-tv. Daarnaast bevindt zich op deze verdieping een badkamer met een ligbad, wastafel en toilet. De wellnessruimte vind je in het souterrain. Je hebt de beschikking over een sauna, bubbelbad, douche, wastafel en fitnessapparatuur. Er is een separaat toilet aanwezig. Daarnaast zijn er 2 slaapkamers met twee éénpersoonsbedden en een flatscreen-tv. Uiteraard beschik je in jouw accommodatie en op het resort over gratis wifi. Je kunt de auto parkeren op de centrale parkeerplaats op loopafstand.

Genieten van de faciliteiten op het vakantiepark

Eén van de leukste activiteiten tijdens de vakantie is zwemmen! Samen met de kids spetteren in het peuterbad of ontspannen baantjes trekken. Als gast heb je dagelijks gratis toegang tot het overdekt zwembad én het openluchtzwembad. Met mooi weer kun je ook de verkoeling opzoeken van het meer. Wil je op de sportieve tour, denk aan outdoor activiteiten als mountainbiken, waterfietsen op het meer, vissen, beachvolleyballen en meer. Of huur een fiets op het park en trek eropuit. De groene omgeving is er perfect voor! Een vakantie in de Eifel betekent een vakantie vol natuurschoon, de mooiste wandelroutes en uitdagende mountainbiketochten. Maar er is er meer… ga een middagje shoppen in Aken, bezoek met de kids één van de wildparken of beleef alle pret in Phantasialand. De Eifel heeft veel te bieden.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in de Eifel

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantievilla heimbach

De ligging van "vakantievilla heimbach" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.