Groepsaccommodatie Ammeldingen

7.9
39
Groepen.nl logo

Deze eenvoudige groepsaccommodatie in een voormalig hotel biedt een uitstekend verblijf voor grote en kleinere gezelschappen. Deze accommodatie ligt in Ammeldingen, een klein dorpje in de Duitse Eifel. Dit gebied staat bekend om haar rust, natuurschoon en kronkelige wegen. Een aanrader dus voor iedereen die hiervan houdt. Deze accommodatie beschikt over 13 kamers, een ruime eetzaal, een professionele keuken, een grote zaal met Xbox, playstation, tafeltennis en vele spellen, een tv- kamer en een bar. Verder is de groepsaccommodatie voorzien van een eigen was- en droog gelegenheid en een privé speelweide waar je kunt barbecueën.

Een groepsaccommodatie in Duitsland met privé speelweide 

Deze groepsaccommodatie is een fijne locatie voor het vieren van familiefeesten, reünies, verjaardagen en jubilea, maar ook verenigingen en motor tourclubs kunnen hier terecht. Het gasthuis is als geheel te huur voor groepen tot 39 personen (33 vaste bedden en 6 bijzet-bedden) met de mogelijkheid om in de eigen aangrenzende speelweide tenten op te zetten. Zeven kamers zijn voorzien van douche en toilet. De overige kamers hebben 3 badkamers op de gang. In de grote professionele keuken maak je in een handomdraai een maaltijd klaar voor grote gezelschappen. De bar is voorzien van een tapinstallatie. Op je verzoek kunnen de verhuurders er een vat op aansluiten. In de groepsaccommodatie staan een was- en droogmachine. 

Ontdek samen de afwisselende omgeving

In de omgeving van Ammeldingen kun je naar hartenlust genieten van diverse activiteiten en mogelijkheden. De omgeving en centrale ligging in het hart van de Eifel maken Ammeldingen een ideaal startpunt om de omgeving te verkennen. De Eifel kenmerkt zich door een gevarieerd middelgebergtelandschap met uitgestrekte bossen, dode vulkanen, uitgestrekte heuvellandschappen en pittoreske valleien. Deze combinatie maakt de omgeving ideaal voor wandelen, fietsen, mountainbiken, nordic walking, maar ook voor motorliefhebbers is het hier heerlijk toeren over de kronkelige maar goed geasfalteerde wegen. In de groepsaccommodatie kunnen de motoren en fietsen veilig in de eigen garage gestald worden.

Bekijk ook de andere vakantiehuizen in Duitsland

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie ammeldingen

De ligging van "groepsaccommodatie ammeldingen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.