Groepsaccommodatie Malberg

7.8
34
Groepen.nl logo

In het kasteelstadje Malberg ligt dit voormalige hotel. Je kunt hier verblijven met 34 personen. De groepsaccommodatie ligt half verscholen in het bos, dus een heerlijke boswandeling kan vanuit de accommodatie worden gemaakt. Avontuur genoeg voor de kinderen! Er loopt namelijk een smal riviertje door de grote tuin. 

Groepsaccommodatie in de Eifel met open haard

De groepsaccommodatie beschikt over 12 slaapkamers, met ieder een eigen badkamer. Er is een grote living waar je met de gehele groep diverse spelletjes kunt spelen. Zo is er een biljarttafel, dartbord, en zijn er tal van bordspelletjes. Met wie ga jij de strijd aan? Daarnaast is er een heerlijke open haard waar je lekker kunt opwarmen. De grote keuken beschikt over alle faciliteiten om je heerlijk uit te kunnen leven als kok. Buiten is er een overdekt terras, waar ook een BBQ staat. De tuin is omheind. 

Ontdek samen de Eifel

Malberg ligt in het mysterieuze Kylltal, in het gebied Eifelkreis Bitburg/Prüm. Het Kylltal kenmerkt zich door beekdalen, hoogveengebieden, dichte bossen met prachtig uitgestippelde wandelpaden en pittoreske dorpjes. Dit deel van de Eifel, de Südeifel, biedt veel verschillende mogelijkheden voor een zeer complete vakantie. Vanuit de groepsaccommodatie kun je prachtige wandelingen, fietstochten, of paardrijtochten maken. In de directe omgeving is er van alles te beleven. Ga bijvoorbeeld naar de dierentuin, museum of naar de bierbrouwerij. 


Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in de Eifel

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie malberg

De ligging van "groepsaccommodatie malberg" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.