Natuurhuisje in Wiesing

5
Natuurhuisje.nl logo

Dit fijne appartement in het Duitse Viechtach beschikt over een fijn balkon. De tuin en het terras worden gedeeld met de eigenaar van het pand en er zijn 3 slaapkamers voor 5 personen. Ideaal voor het hele gezin. De accommodatie ligt in een omgeving die zich uitstekend leent voor fiets- en wandeltochten door de mooie Duitse natuur. Het ligt ongeveer 7 km van het centrum van Viechtach, in het Beierse Woud, en in de winter vind je langlaufloipes op korte afstand. Vanaf het balkon heb je een indrukwekkend uitzicht op de mooie omgeving en je kunt er de dag rustig beginnen verse kop koffie. De goed uitgeruste keuken biedt je de kans om je kookkunsten te etaleren en de kinderen kunnen zich vermaken in de zandbak of op de glijbaan.

Bijzonderheden natuurhuisje in wiesing

open keuken op de 1e etage: waterkoker,, fornuis,, koffiezetapparaat(filtermaling),, oven,, magnetron,, afwasmachine,, koelkast(+ vriesvak)

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in wiesing

De ligging van "natuurhuisje in wiesing" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.