Natuurhuisje in Steingaden

5
Natuurhuisje.nl logo

Dit rustige appartement in het Duitse Zugspitze is voorzien van een geweldig groot balkon en een prachtig uitzicht op Opper-Beieren. Er zijn 2 slaapkamers die samen 5 personen kunnen accommoderen. Dit is een geschikte locatie voor wintersportfanaten. Op iets minder dan 2 km afstand vind je een prachtig meer dat zeker een bezoek waard is. Er is een supermarkt te vinden op 1,8 km van de accommodatie en het dichtstbijzijnde restaurant ligt tevens hier in het centrum van Reitersau. De tuin wordt gedeeld met de eigenaar van het pand en is ingericht met sfeervol tuinmeubilair. Er is een parkeerplaats voor je auto aanwezig en de open keuken beschikt over een keramisch fornuis, een oven, een magnetron en een afwasmachine. De dichtstbijzijnde bushalte vind je op 1,5 km afstand van het verblijf.

Bijzonderheden natuurhuisje in steingaden

open keuken op de 1e etage: fornuis(keramisch),, koffiezetapparaat,, oven,, magnetron,, afwasmachine,, koel-/vriescombinatie

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in steingaden

De ligging van "natuurhuisje in steingaden" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.