Groepsaccommodatie Feldberg

10
10
Groepen.nl logo

Groepsaccommodatie in het Zwarte Woud naast een groot speelveld


Dit familiehuis is geschikt voor 2 gezinnen of groepen tot maximaal 10 personen met een oppervlakte van 130 m2. Er is een hoofdingang, waar je binnenkomt en vertrekt. Van uit de keuken en het balkon ga je met een trap naar je eigen tuin met tuintafels, stoelen voor 12 personen incl. BBQ en toebehoren. De tuin grenst aan het grote speelveld (voetbalveld) 4000 m2, voor algemeen gebruik. De woonkamer heeft een eet-en zitgedeelte. Er zijn 3 slaapkamers en 2 badkamers. De moderne keuken heeft alle voorzieningen om je maaltijden te bereiden. Gebruik van de sauna is € 2,- per dag per persoon. Het vakantiehuis ligt centraal voor trein, bus en winkels.

Samen het Zwarte Woud ontdekken

Het Zwarte Woud is een paradijs voor wandelaars en heeft schone lucht en een schitterende sterrenhemel zonder tegenlicht. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Trein, bus en skibus zijn gratis met de toeristenkaart in het hele Zwarte Woud, die u bij aankomst krijgt. Deze accommodatie ligt op loopafstand van restaurants, station en de bussen. Ook op loopafstand (2 km) is een mooie recreatie-plas (Windfallweier). Op de Feldberg zijn alle takken van wintersport met skischolen etc. In het dorp zelf kun je al langlaufend de bossen in gaan. 's Zomers is er de Feldberg (6 km) met kabelbaan, zwemparadijs in Titisee-Neustadt, meren (Titisee en Schluchsee met bootverhuur (alles binnen 6 km) zeer in trek. Fietsen, wandelen, motorrijden, veel mogelijkheden. Kortom het Zwarte Woud is behalve in het skiseizoen ook in de zomer zeer geschikt voor wandelaars, fietsers en motorrijders.
Uitstapjes naar Frankrijk, Zwitserland leuk om te doen. Met de trein naar Freiburg, je waant je in Marklinland door de bergen.

Kijk ook de andere groepsaccommodaties in Duitsland

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie feldberg

De ligging van "groepsaccommodatie feldberg" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.