Comfort Suite - 4p | 2 Bedrooms

4
Bungalow.Net logo

Wanneer je aan Jabbeke denkt, denk je automatisch aan recreatiedomein 'Het Klein Strand', de garantie voor een vakantie vol waterplezier. Maar Jabbeke is natuurlijk ook de perfecte uitvalsbasis om het Brugse Ommeland te ontdekken: een prachtig, bosrijk gebied rond Brugge, dat bekend staat voor z'n kastelen en mooie wandel- en fietsroutes.

Het Klein Strand in Jabbeke is sinds jaar en dag een vaste waarde voor een geslaagde vakantie. En terecht, want het recreatiedomein is een waterparadijs voor jong en oud. De grote zwemvijver met waterglijbanencomplex en het zandstrand vormen de ideale setting voor een familievakantie, er is zelfs een ondiep badje voor de allerkleinsten! Bovendien is de zwemvijver de ideale plaats om te waterskiën, je kan er zelfs lessen volgen in de plaatselijke waterskischool. De meest recente attractie van de zwemvijver is het WOW-park, een opblaasbare constructie op het water met niet minder dan vijftien attracties en klimtuigen. Op het recreatiedomein kan je ook nog vissen, petanquen en go-carts huren.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging comfort suite - 4p | 2 bedrooms

De ligging van "comfort suite - 4p | 2 bedrooms" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.