Groepsaccommodatie Sippenaeken

8.3
15
Groepen.nl logo

In het pittoreske dorpje Sippenaeken in België, 4 km ten zuiden van Epen, ligt in het Geuldalvallei deze groepsaccommodatie. Sippenaeken is een klein dorpje met ca. 250 inwoners, een kerk, een café en een gezellig eetcafé. Aan het plein staat dit halfvrijstaande pand met een grote tuin en uitzicht op het Geuldal en de flanken van de Vijlenerbossen. Het verblijf is op basis van zelfverzorging maar kan ook volledig verzorgd worden. Er zijn tal van arrangementen mogelijk bij deze locatie. 

Een groepsaccommodatie in België met grote tuin

De woning beschikt over 7 slaapkamers. Alle bedden zijn eenpersoons bedden. Vijf slaapkamers beschikken over een eigen badkamer met toilet, douche en wastafel. Daarnaast zijn er nog 2 badkamers. De eetkeuken is compleet ingericht. Tevens zijn er 2 woonkamers. Het hele huis heeft centrale verwarming. Vanuit de bijkeuken loop je direct de grote tuin in, waar een terras, BBQ en vuurkorf aanwezig zijn. Hout is ter plekke te koop.

Maak samen diverse fiets- en wandeltochten

Het wandel- en fietsgebied strekt zich uit over Nederland, België en Duitsland. Een 27-holes golfbaan (9- en 18 holes) ligt op 2 km van de woning. Golfarrangementen mogelijk via de verhuurder. Verder ligt op ca. 8 km het drielandenpunt. De Carolusthermen in Aken zijn zeer aanbevelenswaardig voor wellness-liefhebbers. De Eifel, de Ardennen en les Hautes Fagnes liggen binnen een half uur met de auto. Maastricht (25 km), Aken (15 km) en Luik (30 km) liggen in de directe nabijheid. 

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in België

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie sippenaeken

De ligging van "groepsaccommodatie sippenaeken" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.