Vakantiehuis Hamont-Achel

8.6
24
Groepen.nl logo

Net over de grens bij het Noord-Brabantse Budel ligt het Belgische plaatsje Hamont-Achel. Hier ligt dit vakantieverblijf. De groepsaccommodatie is volledig toegankelijk en richt zich enerzijds op de zorgsector maar is ook uitermate geschikt voor kindvriendelijke familievakanties, groepen senioren en wandel- of fietsvakanties voor groepen tot maximum 24 personen. Het verblijf ligt in een groene en rustige omgeving en gelegen op wandelafstand van het centrum, met tal van recreatieve mogelijkheden in de nabije omgeving. 

Een groepsaccommodatie in België omgeven door een en al groen

Een volledige nieuwgebouwde groepsaccommodatie (2012) met slaapgelegenheid voor 24 personen verdeeld over 12 slaapkamers. Grote open leefruimte van 120 m2 met open keuken en ruime zithoek met televisie en dvd-speler. De moderne keuken is volledig voorzien om zelf te koken. De slaapkamers zijn op de begane grond en op de verdieping. Er kan op twee kamers een opklapbed bijgeplaatst worden. De kamers zijn voorzien van wastafel en kast en op de bedden liggen dekbedden en kussens. Lakenpakketten en handdoeken kunnen gehuurd worden (zie prijslijst). Er zijn 3 ruime badkamers verdeeld over de 1e en 2e verdieping. Het gebouw is 100% toegankelijk voor personen met een beperking en o.a. voorzien van een lift, de keuken is onderrijdbaar en het sanitair is aangepast, bijna alle hulpmiddelen zijn aanwezig.

Ontdek samen de landelijke omgeving

Het vakantieverblijf is landelijk gelegen net over de grens in België op de rand van de stadskern van de gemeente Hamont (Hamont-Achel). Door zijn strategische ligging is zowel het stadscentrum als ook bossen, wandelwegen en fietspaden, gelegen op wandelafstand. Een bezoekje aan, de brouwerij van de Achelse Trappist, de kaasmakerij Catherinadel bekend om zijn befaamde 'Achelse Blauwe', een huifkartocht, een workshop keramiek, een trappistenwandeling of een fietstocht via het befaamde fietsroutenetwerk van de provincie Limburg zijn maar enkele van de recreatiemogelijkheden. 

Weekendje weg in België? Bekijk ook de andere vakantiehuizen

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantiehuis hamont-achel

De ligging van "vakantiehuis hamont-achel" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.