Groepsaccommodatie Assenede

9.4
24
Groepen.nl logo

Kasteel aan de rand van het dorpje Boekhoute. Boekhoute ligt slechts 12 km van Terneuzen (Westerschelde tunnel), 30 km ten noorden van Gent en 40 km ten oosten van Brugge. 

Een groepsaccommodatie in België met groot terras 

Als groep heb je de jachtkamer tot je beschikking, met zithoek, daarnaast is er de grote woonkamer en de ruime eetsalon (De Herensalon) met zithoek, open haard, LCD tv met dvd-speler. De eetsalon biedt plaats aan 24 gasten. 
Er is een keuken van veel gemakken voorzien. In de keuken is ook een eethoek aanwezig. Daarnaast is er nog een aparte spoel/bijkeuken. Het kasteel beschikt over 9 slaapkamers, verdeeld over de eerste en tweede verdieping. Het zijn bijna allemaal tweepersoonskamers met wastafel, zie kamerindeling. In de oude wijnkelder is een bar gemaakt. Dit is ook de enige ruimte in het gebouw waar gerookt mag worden. Rondom het kasteel bevindt zich een groot landgoed (20.000m2) met een Engelse landschapstuin, vijvers met fontein en roeibootjes, groot terras met tuinmeubels en een barbecue.

Voel je als een prins(es) 

Op slechts 100 meter lopen van het kasteel bevinden zich al de eerste winkels. In het dorp bevinden zich bakkerijen, een culinaire slager (op zondagochtend open), diverse cafés met terrasjes en een apotheek. Restaurants zijn op max. 4 km.

Weekendje weg in België? Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in België

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie assenede

De ligging van "groepsaccommodatie assenede" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.