Groepsaccommodatie Aalst

10
55
Groepen.nl logo

Het directeursgebouw van de vroege leerlooierij Schotte werd in 2018 gerenoveerd tot een modern jeugdverblijfcentrum. Het is voornamelijk gericht op jeugd- en sportgroepen en is volledig toegankelijk voor rolstoelgebruikers. 

Een grote groepsaccommodatie in Aalst met ideale locatie 

De groepsaccommodatie is geschikt voor 55 personen. Er is een volledig uitgeruste keuken waar jullie heerlijke maaltijden kunnen maken. Liever alles uit handen geven? Het is ook mogelijk om te verblijven op basis van volpension. Vraag hiervoor gerust een offerte aan. Er zijn 4 slaapzalen met gemiddeld 12 personen per kamer. Daarnaast is er 1 aparte kleinere kamer voor begeleiders met 4 bedden. De groepsaccommodatie is volledig toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er is tevens een lift aanwezig. 

Ontdek samen de omgeving 

Naast het gebouw vind je verschillende recreatieve activiteiten zoals een restaurant, fitness, sportzalen, hoogteparcours, speelbos... en een ruime parking. De rivier de Dender is vlakbij. Op wandelafstand vind je de stad Aalst, het stadspark en twee beschermde natuurgebieden.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in België

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie aalst

De ligging van "groepsaccommodatie aalst" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.