Natuurhuisje in Vresse-sur-semois

12
Natuurhuisje.nl logo

Dit ruime vakantiehuis is ideaal voor 12 personen. De gezellige woon- en eetkamer beschikt over een open haard en staat garant voor mooie momenten met vrienden of familie. In het huis vind je 5 slaapkamers en 2 badkamers. In de privétuin met het grote terras geniet je van de groene omgeving. In Alle-Sur-Semois is een recreatiecentrum waar je kunt kajakken, bowlen en midgetgolfen. Voor kinderen is er een speeltuintje. In het dorp kun je de boodschappen doen. De regio beschikt over allerlei bezienswaardigheden. Een van de mooiste dorpen van Wallonië is Celles, maar bezoek ook eens de grotten van Han of de stad Bouillon. In de buurt kun je een leisteenmijn bezoeken en ook het vestingstadje Dinant is goed bereikbaar. Het huis beschikt over een tafelvoetbaltabel, biljart, jeu-de-boules, speeltoestellen en een barbecue. Voor zowel jong als oud is er genoeg te doen. Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten en drinkpartijen in dit huis is verboden.

Bijzonderheden natuurhuisje in vresse-sur-semois

open keuken parterre: broodrooster,, fornuis,, koffiezetapparaat(filtermaling),, oven,, magnetron,, afwasmachine,, koel-/vriescombinatie

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in vresse-sur-semois

De ligging van "natuurhuisje in vresse-sur-semois" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.