Natuurhuisje in Houyet

12
Natuurhuisje.nl logo

Het vakantiechalet De La Lesse is een perfecte plek voor gezinnen met kinderen. Het is een groot huis, ideaal voor 12 personen: gezinnen, vrienden en families zijn allemaal van harte welkom. Het chalet ligt op 20 km van de stad Dinant. Het is een uitstekende uitvalsbasis voor wandel- en fietstochten. Ga de Lesse af in een kajak voor een echt avontuur. In Dinant kun je de prachtige citadel bewonderen, die trots uitkijkt over de Maas. De grotten van Han zijn ook zeker een bezoek waard, evenals het prachtige dierenpark. Het is een kleurrijk, comfortabel ingericht chalet. Het heeft een grote woonkamer met een gezellige houtkachel. In de Amerikaanse keuken vind je een aparte eethoek. Het terras, dat je via de woonkamer bereikt, is uitgerust met tuinmeubilair. Naast het huis vind je een kleine speeltuin. Je kunt ontspannen in de sauna, terwijl de kinderen buiten spelen.

Bijzonderheden natuurhuisje in houyet

open keuken parterre: 8x fornuis(keramisch),, 2x oven,, magnetron,, 2x afwasmachine,, vriezer,, 2x koel-/vriescombinatie

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in houyet

De ligging van "natuurhuisje in houyet" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.