Groepsaccommodatie Hubermont

10
60
Groepen.nl logo

Deze groepsaccommodatie bestaat uit 2 delen en is gelegen op een unieke plek temidden van de Ardense natuur. Vanuit de overtuiging dat de omgeving een belangrijke rol speelt in het stimuleren van ontwikkeling, groei, verandering en ontspanning, is voor de huidige aanpak en locatie van Hubermont gekozen. Je kunt hier met 60 personen op een comfortabele manier verblijven. Binnen enkele minuten voel je je hier ontspannen en thuis. elfs de kinderen worden hier creatiever dan wat om het even welke game te bieden heeft. 

Groepsaccommodatie in de Ardennen met bar


Bij deze groepsaccommodatie heb je diverse verblijfsruimtes tot je beschikking, waar jullie als groep gezellig samen kunnen zijn. In de volledig uitgeruste keuken kunnen jullie zelf de lekkerste maaltijden bereiken. Liever het werk uit handen geven? Laat het dan ook de kok over. Bij de open haard kun je heerlijk opwarmen en aan de bar kun je gezamenlijk een drankje drinken. Wat dacht je van een lekker speciaal biertje? De zaal loopt over in de tuin. Hier vind je een terras en kijk je vrij uit over de natuur. Nog een leuke (en lekkere) tip: in de wijnkelder vind je diverse wijnen die je kunt proeven. Buiten is er meer dan voldoende ruimte! Achter de groepsaccommodatie ligt een groot gebied met diverse weilanden en een panoramisch zicht over de Ardennen, richting Luxemburg en de vallei van de Ourthe. 

Samen struinen door de Ardennen

Hubermont ligt boven op een heuvel met een weids en prachtig zicht over de Ourthe -vallei. Op slechts enkele minuten van de locatie ligt het schitterde meer van Nisramont waar je kan kayakken, vissen of wandelen (13 km). De mooie stad , La Roche , met zijn feodaal kasteel, zijn gezellige stadskern en zijn WWII-museum liggen op slechts 5 km. 

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in de Ardennen

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie hubermont

De ligging van "groepsaccommodatie hubermont" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.