Natuurhuisje in La roche

8
Natuurhuisje.nl logo

Exclusieve villa voor acht personen in La Roche-en-Ardennes. Dit natuurhuisje biedt je luxe, hedendaags comfort met respect voor de streek door het gebruik van natuursteen in de woonkamer. Het beschikt over een zeer ruime design keuken (kookplaten, Amerikaanse koelkast met ijsblokjes, oven, microgolf) met snacktafel voor zes personen. In de eethoek kunnen alle gasten gezellig samen tafelen. Het salon is zeer gezellig door het grote houtvuur, flatscreen TV met TV Vlaanderen en DVD-speler. Je beschikt over vier luxe slaapkamers, elk met een dubbel bed en een aparte badkamer met douche en/of ligbad en toilet. Eén van de slaapkamers is op het gelijkvloers gelegen. De tuin is afgesloten aan de achterkant en het ruime zuid-georiënteerde terras is 's zomers voorzien van terrasmeubilair en ligstoelen. Er is tevens een speelmodule voor kleine kinderen. Gratis WiFi. Huisdieren zijn niet toegelaten.

Bijzonderheden natuurhuisje in la roche

Keuken op de parterre: Afwasmachine, Koel-/vriescombinatie, Koffiezetapparaat, Kookstel (keramisch), Magnetron, Oven, Stoelen (x 6), Tafel

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in la roche

De ligging van "natuurhuisje in la roche" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.