Natuurhuisje in La roche-en-ardenne

4
Natuurhuisje.nl logo

Dit comfortabele vakantiehuis in La Roche is voorzien van een barbecue en een fijne tuin. Er zijn 2 slaapkamers die in totaal 4 gasten kunnen accommoderen waardoor dit de ideale optie is voor een gezin. Begin de dag met een frisse ochtendwandeling in het bos dat slechts 600 m van de accommodatie verwijderd ligt. Er is een leuk riviertje (l'Ourthe) te vinden op 6 km afstand en het centrum van Hotton is 12 km verderop. Het vakantiehuis is voorzien van een parkeerplaats voor je auto en een barbecue waar je gebruik van kunt maken. Er is een kinderstoel voor de kleinere kinderen en de tuin is ingericht met sfeervol tuinmeubilair. Het is aan te raden om een auto mee te nemen naar deze locatie zodat je gemakkelijk kunt reizen naar verschillende bezienswaardigheden in de omgeving.

Bijzonderheden natuurhuisje in la roche-en-ardenne

keuken parterre: kookplaat(gas),, waterkoker,, broodrooster,, koffiezetapparaat(filtermaling),, oven,, magnetron,, afwasmachine,, koelkast(+ vriesvak)

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in la roche-en-ardenne

De ligging van "natuurhuisje in la roche-en-ardenne" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.