Natuurhuisje in Gedinne

8
Natuurhuisje.nl logo

Deze boerderij, aan het einde van een lange doodlopende weg in de Ardennen, ligt in een oase van rust. De woning is voorzein van 4 slaapkamers en is ideaal voor gezelschappen met kinderen. Ook huisdieren zijn hier welkom. Hectares weilanden, bossen en wandelpaden staan ter beschikking en vormen de tuin. Het centrum van Houdremont ligt op 3 km afstand. Ook andere dorpjes zijn goed te bereiken vanuit de accommodatie. Vresse-sur-Semois (8 km), Gedinne (9 km), Bièvre (10 km) en Beauraing (16 km) zijn allemaal goed bereikbaar. Langlaufen doe je Croix Scaille op slechts 3 km afstand. De goed uitgeruste keuken inclusief vaatwasmachine, douche met massagestralen in 1 van de 2 badkamers, houtkachel en het terras met barbecue maken deze woning tot een prettige en comfortabele verblijfsplek. In de tuin zijn speeltoestellen aanwezig voor de kinderen. Daarnaast is er parkeergelegenheid. In overleg met de eigenaren verzorgen zij een vers ontbijt met biologische producten.

Bijzonderheden natuurhuisje in gedinne

keuken parterre: kookplaat(elektrisch),, waterkoker,, broodrooster,, koffiezetapparaat,, oven,, magnetron,, afwasmachine,, koelkast,, vriezer

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in gedinne

De ligging van "natuurhuisje in gedinne" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.