Natuurhuisje in Moulin du ruy (la gleize - stoumont)

5
Natuurhuisje.nl logo

Wil je even tot rust komen of actief genieten van de natuur? Dan heten de verhuurders je van harte welkom op hun molen. De komende jaren gaan ze hem opnieuw restaureren, zodat ze met de kracht van het water opnieuw graan kunnen malen en daarnaast ook 100% groene elektriciteit kunnen opwekken. Ze willen dit ook vooral delen met hun gasten, ze de geur en smaak van meel laten ontdekken en er een prachtige ontmoetingsplek van maken. Je bent dus van harte welkom. De verdere omgeving van het natuurhuisje biedt talloze mogelijkheden voor wandelaars, fietsers (onder andere mountainbiken), natuurliefhebbers en bij sneeuwval (alpine)skiërs. Bovendien kan je bij helder weer genieten van een unieke sterrenhemel. Het natuurhuisje is een appartement voor vijf personen. Het bevat een keuken, een badkamer met douche en vaste wastafel, twee aparte slaapkamers en een living. Ontbijt op aanvraag, enkel tijdens schoolvakanties.

Bijzonderheden natuurhuisje in moulin du ruy (la gleize - stoumont)

Woonkamer op de parterre: CD-speler, DVD-speler, Eethoek, Hoekbank, Internettoegang (WiFi), Radio, Stoelen (x 4), Tafel, TV (satelliet)

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in moulin du ruy (la gleize - stoumont)

De ligging van "natuurhuisje in moulin du ruy (la gleize - stoumont)" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.