Natuurhuisje in Coo

6
Natuurhuisje.nl logo

Deze leuke bungalow is gelegen in de Belgische Ardennen, op loopafstand van de watervallen van Coo. Met 3 slaapkamers is de woning ideaal voor een gezin. Ook een huisdier is welkom. In de omgeving zijn bijzondere vogels, planten en paddenstoelen te vinden. Wandelboekjes en een gastenboek met tip zijn aanwezig in het huisje. In de winter kan je hier ook terecht voor wintersport. Langlaufen kan je al op 3 km van het vakantieadres en de skilift ligt op 6 km. Deze gezellige bungalow ligt op een kleinschalig vakantiepark gebouwd tegen de zuidkant van een berg. Hierdoor heb je een schitterend uitzicht over het stuwmeer van Coo. Het huisje heeft fraaie wanden van hout, een gezellig interieur en 2 badkamers. Op het grote en afgeschermde terras kunnen kinderen en honden veilig spelen. Direct achter het huis beginnen verschillende wandelroutes. Het dichtstbijzijnde openbaar vervoer ligt op 600 m afstand.

Bijzonderheden natuurhuisje in coo

open keuken parterre: waterkoker,, fornuis(4 kookplaten),, koffiezetapparaat(filtermaling),, magnetron,, afwasmachine,, koel-/vriescombinatie

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in coo

De ligging van "natuurhuisje in coo" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.