Natuurhuisje in Bellevaux-ligneuville

4
Natuurhuisje.nl logo

Deze gezellige huifkar ligt in Bellevaux-Ligneuville, in België. Er zijn 2 slaapkamers die aan 4 personen een slaapplek bieden. Het is de ideale accommodatie voor een gezinsvakantie. Rondom de huifkar ligt een prachtig grasveld. Het vakantiehuis ligt midden in de Ardennen en u kunt dan ook kilometerslange wandel- en fietstochten maken in de omgeving. Je kunt ook uitstapjes maken naar steden in de buurt, zoals Malmedy, Spa en Durbuy. Naar het centrum met verschillende goede restaurants is het slechts 1 km lopen. Op 8 km van het vakantiehuis ligt een openbaar zwembad dat erg leuk is voor de kinderen. De huifkar is een originele accommodatie voor een vakantie. Je heeft een goed uitgeruste keuken en ook de badkamer ziet er goed uit. Je hebt een heerlijke tuin met terras waar je kunt barbecueën. De kinderen kunnen zich vermaken met de trampoline en speeltoestellen die voor algemeen gebruik zijn.

Bijzonderheden natuurhuisje in bellevaux-ligneuville

kookplaat(4 kookplaten, keramisch), waterkoker, broodrooster, koffiezetapparaat, grill, magnetron, kookplaat(koelkast), doorloop slaapkamer(twijfelaar), doorloop slaapkamer(1-pers. bed, 1-pers. bed), badkamer(douche, wastafel, toilet), fitnessruimte(gedeeld met andere gasten)(infraroodsauna, fitnesstoestellen), relaxruimte, gedeeld met andere gasten)(douche,, sauna(tegen betaling), terras(privé), tuinmeubilair, BBQ, trampoline(gedeeld met andere gasten)

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in bellevaux-ligneuville

De ligging van "natuurhuisje in bellevaux-ligneuville" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.