Groepsaccommodatie Voeren

10
30
Groepen.nl logo

Dit vakantieverblijf is ideaal gelegen in de rustigste en mooiste vallei van de Voerstreek in het domein Altenbroek en is de perfecte vakantiewoning voor een geslaagde vakantie in de Voerstreek. Idyllische natuurtaferelen maken van je wandeltochten in de Voerstreek een unieke sprookjestocht, compleet met panoramische vergezichten, holle wegen, kastelen, oude veldkruisen, kapelletjes, enz.

Groepsaccommodatie in België met grote speelweide 


Deze oude watermolen, met kasteelachtige uitstraling werd rond 1800 gebouwd door de toenmalige eerste gouverneur van Belgisch Limburg. In afwachting van grote verbouwingswerken aan het 500 m. verder gelegen kasteel met park en vijvers, is omgebouwd tot leuke vakantiewoningen. Dit riante vakantieverblijf kreeg reeds verscheidene provinciale eerste prijzen voor 'Hoeveverfraaiing' en 'Landschapsintegratie'. Deze groepsaccommodatie is geschikt voor 30 personen met meerdere slaapkamers, een ruime zitplaats, volledig uitgeruste nieuwe keuken, nieuwe flatscreen TV, nieuwe lederen salons, badkamer met douche en toilet, centrale verwarming en een eigen terras en gratis internet - wifi. 

Maak samen mooie wandeltochten


 De Voerstreek is een uniek wandelgebied met 125 km aan bewegwijzerde wandelpaden grenzend aan Zuid-Limburg op 15 km van Maastricht, hier bevindt zich tevens het hoogste punt van Vlaanderen 287,5 m. monumentale vierkantshoeves, kastelen en niet te vergeten veel holle wegen met dassenburchten en unieke fauna en flora, tevens is er een te bezoeken forellenkwekerij aan de bron van de Voer.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in België

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie voeren

De ligging van "groepsaccommodatie voeren" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.