Vakantiehuis Houthalen-Helchteren

7.3
10
Groepen.nl logo

Overnacht in deze groepsaccommodastie in een prachtige bosrijke omgeving. Wandelen in de natuur, ontspannen aan het openluchtzwembad, gezellig koken en tafelen met vrienden en/of familie… Of ontdek enkele bruisende steden in de omgeving: Genk, Hasselt en Maastricht.

Een groepsaccommodatie in Belgisch Limburg met sauna


Dit luxe vakantieappartement voor 10 personen is voorzien van alle comfort. De groepsaccommodatie is gelegen op de gelijkvloerse verdieping en beschikt over een aangename woonkamer met flatscreentelevisie en een ruim terras. De open keuken is volledig uitgerust. Er zijn 2 badkamers met telkens een inloopdouche, lavabo en WC. Je beschikt zelfs over een privé sauna. Er is 1 slaapkamer met 3 dubbel stapelbed, 1 slaapkamer met tweepersoonsbed, 1 slaaphoek met driedubbel stapelbed en een slaaphoek met een tweepersoonsbed. Het zwembad is enkel open in de zomermaanden van 15 juni tot 15 september.

Een oase van plezier! 


Vakantiedomein Limburg bevindt zich in Belgisch Limburg, Houthalen-Helchteren. Deze oase van plezier is omgeven door natuur. Het vakantiedomein is een plaats waar je tot rust komt, maar ook een plaats waar veel te beleven valt.

Weekendje weg Limburg? Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Limburg

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantiehuis houthalen-helchteren

De ligging van "vakantiehuis houthalen-helchteren" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.