Vakantiehuis Hombourg

9.3
25
Groepen.nl logo

Deze groepsaccommodatie is gelegen op het platteland in Blieberg en beschikt over een tuin met gratis barbecuefaciliteiten, een kinderspeeltuin en tafeltennisfaciliteiten. Er is gratis WiFi beschikbaar in de groepsaccommodatie!

Groepsaccommodatie in België met sauna 

De accommodatie beschikt over een woonkamer met een open haard, een zithoek en een flatscreen-tv. De volledig uitgeruste keuken heeft een magnetron en een koelkast. De badkamer is voorzien van een bad. Hou je van luxe? Dan zit je hier goed! Er is namelijk een sauna aanwezig waar je heerlijk kunt ontspannen. Voor de kinderen is er een gezellige speelruimte aanwezig. Die zullen zich hier niet vervelen! Buiten is er een terras aanwezig en een speelveld voor diverse activiteiten! 

Genieten op het Belgische platteland 

De dichtstbijzijnde restaurants en supermarkten bevinden zich op nog geen 5 kilometer van het vakantiehuisje. Er zijn in de omgeving en bij de accommodatie talloze activiteiten mogelijk, waaronder fietsen en wandelen. De groepsaccommodatie ligt op 30 minuten met de auto van Luik en op 28 kilometer van Maastricht. Verviers bevindt zich op 23 kilometer van de accommodatie.


Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in België

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantiehuis hombourg

De ligging van "vakantiehuis hombourg" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.