Vakantiehuis Zeebrugge

10
6
Groepen.nl logo

Een ruim 6-persoons appartement aan de kust van België, Zeebrugge. Geniet van het 'Brugge aan zee' en bezoek eens de prachtige badplaatsen Knokke-Heist of Blankenberge. 

Een ruim appartement aan de kust van België  

De accommodatie beschikt over een leefruimte met zetelbed, eethoek, bank, en flatscreen televisie. Het gehele appartement beschikt over airconditioning, en is rookvrij. De open keuken beschikt over een koelkast, kookplaat, vaatwasser, combi magnetronoven, koffiezetapparaat, waterkoker, servies, en keukeninventaris. De ruime badkamer heeft een bad, douche, toilet, en haardroger. Op het balkon is zitmeubilair te vinden. Op de residentie is er een gemeenschappelijk buitenzwembad, speelplein, parkeerplaats, en fietsenstalling. Bij aankomst zijn er standaard opgemaakte bedden en lakens. Er is gratis wifi. Bij de prijs zit eindschoonmaak, toeristenbelasting, lakens, en tussentijdse schoonmaak inbegrepen. 

Samen uitstapjes maken in de omgeving

Een authentieke vissersstad met een breed strand en genoeg mogelijkheden voor het maken van uitstapjes? Dat is Zeebrugge! Samen met Knokke en Brugge vormt het de 'gouden driehoek'; een zone die verantwoordelijk is voor zo'n 70% van alle overnachtingen in de kustregio. Het 'Brugge aan Zee' is een geweldige uitvalsbasis voor het bezoeken van steden zoals het mondaine Knokke, het nuchtere Blankenberge, en het romantische Brugge. Één van Zeebrugge's strafste troeven is zonder twijfel haar internationale haven; de tweede grootste van België! Ga zeker eens per boot op trip!

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in België

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantiehuis zeebrugge

De ligging van "vakantiehuis zeebrugge" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.