Vakantiehuis Neeroeteren-Maaseik

9.4
22
Groepen.nl logo

Deze accommodatie straalt luxe uit en is ideaal voor groepen tot maximaal 22 personen.

Groepsaccommodatie in Belgisch-Limburg met zwembad

Wie in deze accommodatie verblijft, krijgt heel wat beleving en comfort. Bovendien een puur ECO accommodatie en dat is mooi meegenomen! Luxueuze injecties en positieve vibes zeg maar. De warme, moderne en kunstzinnige inrichting zal je zeker aanspreken. Er is een open keuken met o.a. wijnkoeler, semi-industriële vaatwasser en meer. Een multifunctionele ruimte onder de balken, op de bovenste verdieping, waar ook gezellig gerelaxt en gespeeld kan worden bij slecht weer. Er is een bouldermuur, overdekte parkeerplaatsen, een fietsenstalling en de mooiste verrassing: een verwarmd zwembad in inox en beveiligd voor de kleinsten. Voeg daarbij 9 themaslaapkamers en 8 badkamers, en groepen tot 22 personen willen hier niet meer weg.

Samen op pad door het Nationaal Park

Deze accommodatie is gelegen in het Limburgse Neeroeteren, aan de rand van de duinengordel die deel uitmaakt van het nationaal park Hoge Kempen. In de omgeving kan je met volle teugen genieten van de natuur.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in België

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantiehuis neeroeteren-maaseik

De ligging van "vakantiehuis neeroeteren-maaseik" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.