Groepsaccommodatie Medendorf

8.1
22
Groepen.nl logo

In de oostelijke Ardennen vind je deze zeer ruime en comfortabele groepsaccommodatie met weids uitzicht op de Our-vallei en de Schnee-Eifel. Volop rust en natuur, maar toch goed bereikbaar op 90 km of 1 uur rijden van de Nederlandse grens.

Een groepsaccommodatie in België met veel speelvoorzieningen

Deze verbouwde boerderij-accommodatie voor 20 personen beschikt over 1x 4 persoons slaapkamer (2 stapelbedden) en 8 tweepersoons slaapkamers, elk met wastafel met warm en koud water. Rolstoelvriendelijk: alle vertrekken gelijkvloers, geen drempels, aangepast toilet. Binnen is een royale woonkamer van 95 m2 met open haard en vloerverwarming, buiten een tuin met groot terras op het zuiden, schommel, glijbaan en trampoline voor de kinderen. Er is WIFI. Is eventueel uit te breiden tot 28 personen. Er zijn ook mogelijkheden voor een cursus en/of vergadering. Hiervoor is een extra vergaderruimte te huur.

Ontdek samen de afwisselende natuur

Buitensporters en natuurliefhebbers kunnen hier prima uit de voeten; er zijn tal van wandel- en mountainbikeroutes, de GR 56 komt langs Medendorf, evenals de lange afstands-fietsroute Amsterdam-Rome. Door de hoge ligging ontspringen hier riviertjes als de Warche, de Amblève en de Our. Van de hele Ardennen sneeuwt het hier 's winters het meest. Er wordt veel gelanglauft en op slechts 5 km van Medendorf is een echte skipiste met sleeplift. Op de hoge kam van de Schnee-Eifel vind je de meer bekende piste van Der Schwarze Mann (700 m). Kano's zijn te huur bij Coo aan de Amblève en zo'n 10 km noordelijk liggen de meren van Robertville en Butgenbach met al hun zwem- en watersportmogelijkheden. 

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in België

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie medendorf

De ligging van "groepsaccommodatie medendorf" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.