Groepsaccommodatie La Roche-en-Ardenne

7
24
Groepen.nl logo

Dit vakantiehuis ligt in het mooiste landschap van de Ardennen. Ideaal voor familie- en vriendengroepen van 10 tot maximaal 24 personen. Gratis Wifi. In de winter ook ideaal gelegen, vlakbij langlauf- en skipistes, en vaak ligt er dan sneeuw. De eigenaar komt uit Vlaanderen.

Een groepsaccommodatie in België met grote tuin 

Je hebt de beschikking over een eetkamer tegenover de keuken. Het uitzicht vanuit de ruime zitkamer, met zijn grote glazen pui, over het Ourthedal is adembenemend. In de zitkamer staat een houtkachel. Er is een vide met een gevulde boekenkast en goede fauteuils. Op de begane grond is een slaapkamer met hemelbed. Deze is ook zeer geschikt voor oudere mensen. Een ruime douche en 2 design wastafels maken deze slaapkamer compleet. Op iedere verdieping is op de gang een douche en een apart toilet. Er zijn 4 douches 5 toiletten. Er zijn in totaal op de verdiepingen 7 slaapkamers, waarvan de slaapkamers voorzien zijn van een wastafel met koud en warm water. De andere slaapkamer grenst aan een badkamer met 2 wastafels met koud en warm water. De keuken is voorzien van alle denkbare moderne apparatuur. Buiten heb je een groot terras, balkon en een groot overdekt terras en een tuin van 3000 m2. Er is een kinderspeelhoek, tafeltennistafel en er zijn veel spellen aanwezig. Buiten in de tuin is een kampvuurplaats.

Ontdek samen de afwisselende omgeving 

De groepsaccommodatie ligt op bijna 500 meter hoogte en vele wandelroutes en mountainbikeroutes kruisen dit gebied. Je kunt wandelen in deze omgeving zonder iemand tegen te komen! De rotsen van de Herou, de Belvedere, de oude Keltische plaats le Chesle en de Crestelles liggen allemaal op wandelafstand. Voor kinderen is er ook van alles te doen in de buurt, bijvoorbeeld Houtopia, doolhof, subtropisch zwembad, strandje bij Maboge (3 km) met speeltoestellen, volleybal en voetbalveld. Kanoën, mountainbiken, abseilen en allerlei andere buitenactiviteiten zijn in de buurt te beoefenen. Golfbaan op 20 km (voor iedereen toegankelijk). In de winter ligt er gemiddeld 5 weken sneeuw en het is het langlauf- en skigebied ( 6 km. van huis) van de Ardennen. 

Weekendje weg in België? Bekijk ook de andere vakantiehuizen

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie la roche-en-ardenne

De ligging van "groepsaccommodatie la roche-en-ardenne" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.