Groepsaccommodatie Berismenil

10
20
Groepen.nl logo

Mooi gelegen authentieke Hoeve in het hart van de Ardennen voor groepen tot 20 personen.

Groepsaccommodatie in de Ardennen met wellness

Het ruime landhuis 850m2 met de voorzieningen, zijn ideaal. Alle kamers hebben een eigen badkamer.  Een volledige uitgeruste keuken, een sfeervolle eetkamer en zitkamer met tv.  Een speelruimte met o.a. een  tafelvoetbal.  Het privé wellness gebouw met zwembad, whirlpool en sauna biedt in elk jaargetijde garantie voor ontspanning. Het wellnes gebouw is toegankelijk van 10.00u tot 22.00u vanwege wettelijke eisen en voor onderhoud en hygiëne

De met zorg onderhouden tuin van 4000m2 biedt ruimte voor sport en spel met  Jeu de boulesbaan en een speeltoestel voor de kinderen, er is een groot terras met uitzicht en een barbeque om samen te genieten met familie en vrienden.  

Samen wandelingen maken door de heuvels en bossen

Het dorpje Berismenil ligt op het boven plateau van de Ourthevallei met panoramische vergezichten en omgeven door de vrije natuur waar het wild, de beken en bospaden kruist. Het gebied voor al uw sportieve outdoor activiteiten en La Roche en Ardenne met vele winkels en terrassen.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in België

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie berismenil

De ligging van "groepsaccommodatie berismenil" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.