Vakantievilla Tailles

10
10
Groepen.nl logo

Deze luxe vakantievilla is rustig gelegen in het hartje van de Belgische Ardennen. Geniet hier van rust, de prachtige natuur en proef ambachtelijke huisgemaakte producten als wild stoofvlees, advocaat, soep en hoeve ijs. Een volledig verzorgd ontbijt of lunch op een prachtige locatie behoort ook tot de mogelijkheden.

Vakantievilla in hartje Belgische Ardennen

Via de toren kom je binnen in de grote hal, met aan het eind een slaapkamer met een tweepersoonsbed, een badkamer met ligbad en douche en een apart toilet. In de woonkamer staat een comfortabele zitbank en relaxfauteuils waarin je lekker kunt wegzakken en kunt genieten van het knisperend haardvuur. Het eetgedeelte met een grote eettafel biedt toegang tot de ruime keuken en het terras. In de bijkeuken staat de wasmachine en de droger. De begane grond is voorzien van vloerverwarming. Op het ruime terras vind je een eettafel, een houtskoolbarbecue en ook zijn de overdekte 6 persoons whirlpool en sauna hier te vinden. De tuin telt maar liefst 4 ha en heeft twee schitterende vijvers. Twee vijvers met prachtige Lotusbloemen en zwanen. De kinderen kunnen zich vermaken in het kabouterbos.

Raften en kajakken in de omgeving

Op een steenworp afstand liggen de toeristische en sfeervolle plaatsen La Roche en Houffalize. Op de rivier de Ourthe kunt u kajakken en raften, er zijn verschillende wandel en mountainbike routes. Bezoek ook Brouwerij Achouffe, bekend om haar blonde speciaal bieren.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in de Ardennen

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantievilla tailles

De ligging van "vakantievilla tailles" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.