Durbuy

10
8
Groepen.nl logo

Deze charmante vakantievilla heeft een uniek panoramisch uitzicht over de valleien. Op wandelafstand vind je de schitterende golfbaan Five Nations. Hier kun je ook iets gaan drinken of eten en natuurlijk behoort een culturele tocht tot de mogelijkheden. De streek Durbuy, Barvaux, Hotton, Wéris, Heyd staat bol van de karakteristieke dorpjes. Verder is er nog Adventure Durbuy, mini-golf, grotten Hotton, kayakken in Barvaux, Route du Fromage, quads, vissen, boerengolf, enz.
Deze accommodatie wordt tijdens vakantieperiodes niet verhuurd aan jongeren onder de 30 jaar.

Groepsaccommodatie in de Ardennen

Vakantievilla met gezellige living typisch voor de Ardennen, ingerichte keuken met fornuis, magnetron, bakoven en vaatwasser. Privé terras met tuinmeubelen, barbecue en een panoramisch uitzicht over de valleien. De locatie is ronduit subliem, genieten in alle rust en privacy.
De villa beschikt over 4 slaapkamers en 4 badkamers. Verder is er een privé overdekt zwembad wat dagelijks wordt verwarmd tot 29 graden. Tevens is er een whirpool en sauna. Ook is er een speelruimte met zithoek voor de kinderen, tafelvoetbaltafel, biljart. Wifi is gratis. De villa beschikt over een grootse tuin met badminton en privé jeu-de-boules baan. Tennisterreinen en een kinderspeeltuin zijn nabij gelegen.

Genieten van de prachtige natuur 

Natuurliefhebbers zullen zich alvast niet beklagen. Je kunt hier prachtige wandelingen maken van 6 tot 15 km langs de Ardeense riviertjes. Ook fietsen en mountainbiken is er erg in trek. Op aanvraag zorgen de eigenaren voor MTB-fietsen aan huis. Herfst, winter, lente, zomer: in de Ardennen is het steeds ontspannen en genieten!


Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging durbuy

De ligging van "durbuy" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.