Vakantievilla Durbuy

7.7
15
Groepen.nl logo

Deze vakantievilla in Durbuy heeft een prachtig panoramisch uitzicht over de valleien en het golfterrein. Je kunt hier mooie wandelingen in de Ardeense valleien maken. Ook fietsen en mountainbiken is er erg in trek en kunnen in de buurt gehuurd worden. Op wandelafstand vind je de schitterende golfbaan. Hier kun je ook iets gaan drinken en lunchen. 
Deze accommodatie wordt tijdens vakantieperiodes niet verhuurd aan jongeren onder de 30 jaar.

Groepsaccommodatie in de Ardennen met wellness 

In de villa zijn 7 slaapkamers en 5 badkamers. Je kunt hier genieten van een luxe binnenzwembad (8 meter lengte), sauna, whirlpool, speelruimte voor kinderen, een ruime living met prachtige houthaard, mooi panoramisch uitzicht, privé tuin op meer dan 1 ha met speeltuintje, privé petanquebaan (jeu de boules) en privé tennisterrein! En als dat nog niet genoeg is: er is ook een biljart, tafelvoetbal (sjotterbak), ping-pong tafel binnen en buiten. Ideaal voor kinderen dus! 

Samen een dagje struinen door Durbuy

Natuurlijk behoort een culturele tocht tot de mogelijkheden. De streek Durbuy, Barvaux, Hotton, Wéris, Heyd staat bol van de karakteristieke dorpjes. Verder is er nog Adventure Durbuy, mini-golf, grotten Hotton, kajakken in Barvaux, Route du Fromage, quads, vissen, boerengolf, enz. Natuurliefhebbers zullen het zich vast niet beklagen. Zo kun je hier prachtige wandelingen maken van 6 tot 15 km langs de Ardeense riviertjes. Herfst, winter, lente, zomer: in de Ardennen is het steeds ontspannen en genieten! Proef zeker de lokale abdijbieren of bezoek de ambachtelijke brouwerij in de buurt. In december zijn er de bekende kerstmarkten in Durbuy, La Roche, Rochefort en Luik.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in de Ardennen 

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantievilla durbuy

De ligging van "vakantievilla durbuy" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.