Vakantievilla Durbuy

10
15
Groepen.nl logo

Deze residentiële vakantievilla heeft een uniek panoramisch uitzicht over de valleien. Op wandelafstand vind je de schitterende golfbaan Five Nations. Hier kun je ook iets gaan drinken of eten. En natuurlijk behoort een culturele tocht tot de mogelijkheden. De streek Durbuy, Barvaux, Hotton, Wéris, Heyd staat bol van de karakteristieke dorpjes. Verder is er nog Adventure Durbuy, mini-golf, grotten Hotton, kayakken in Barvaux, Route du Fromage, quads, vissen, boerengolf, enz. Deze accommodatie wordt tijdens vakantieperiodes niet verhuurd aan jongeren onder de 30 jaar.

Groepsaccommodatie in de Ardennen met infinity zwembad 

Bij aankomst kun je, onder het genot van een goed glas wijn, genieten van het prachtige uitzicht. Je voelt je meteen thuis in de gezellige living. Er is een flat screen aanwezig en gratis Internet (Wifi). Ook vanuit de keuken kun je genieten van het spectaculaire uitzicht over de Ardeense valleien. De vernieuwde open keuken is compleet ingericht. Op de beneden verdieping is er een extra ijskast, diepvriezer en een wasmachine aanwezig. De 6 slaapkamers zijn verdeeld over de 3 etages en er zijn 5 badkamers waarvan één met ligbad. Voor de kinderen is er een aparte speelruimte waarin allerlei spellen aanwezig zijn zoals een tafelvoetbal en een sjoelbak. In de tuin is een privé jeu-de-boulesbaan. Tennisbanen en lokale speeltuin liggen nabij. De vakantievilla heeft een gloednieuw luxe buitenzwembad "een "infinity-pool", waar alleen gezwommen mag worden als er minimaal 1 persoon van 30+ bij aanwezig is!! 10m x 4m en inclusief een verwarmde overdekking bij koud weer, je kunt er alle dagen van het jaar zwemmen! Terwijl je zwemt geniet je van een schitterend panoramisch uitzicht, ook vanuit de gloednieuwe buiten whirlpool. Het nieuwe zwembad is het hele jaar door verwarmd op 28°C en kan afgesloten worden zodat het veilig is als je met kleine kinderen komt. Dankzij de gloednieuwe, telescopische overdekking kun je hier in alle weersomstandigheden steeds zwemmen, ook in de winter periode!  Deze vakantiewoning is de eerste in België met deze nieuwste overdekking, je blijft genieten van het uitzicht en het is er steeds heerlijk warm. In de zomer gaat de overkapping weg zodat het heerlijk zwemmen is. Tevens is er een ruime sauna en een buiten whirlpool met steeds het panoramisch uitzicht over de valleien.

Genieten van de prachtige natuur 

Natuurliefhebbers zullen zich alvast niet beklagen. Je kunt hier prachtige wandelingen maken van 6 tot 15 km langs de Ardeense riviertjes. Ook fietsen en mountainbiken is er erg in trek. Op aanvraag zorgen de eigenaren voor MTB-fietsen aan huis. Herfst, winter, lente, zomer: in de Ardennen is het steeds ontspannen en genieten!

 Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in de Ardennen 

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantievilla durbuy

De ligging van "vakantievilla durbuy" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.