Groepsaccommodatie Durbuy

8
28
Groepen.nl logo

Deze groepsaccommodatie ligt aan de rand van een dorpje, maar het mooie stadje Durbuy met zijn vele restaurantjes, ligt op kleine afstand. De omringende natuur is schitterend. In welk jaargetijde en in welke groepssamenstelling je ook komt, in deze grote vakantiewoning kan het niet anders dan dat je een zeer aangenaam verblijf zult hebben.

Groepsaccommodatie in de Ardennen met sauna


Bijna alle slaapkamers hebben een privé badkamer, waardoor er een hoge mate van privacy is. Je kunt met z'n allen in de ruime eetzaal ontbijten, lunchen of dineren; klaargemaakt in de bijna professionele keuken. En wanneer je niet slaapt of eet, is er een groot aantal mogelijkheden voor tijdsbesteding: loungen in de zitkamer, zweten in de Finse sauna of de infraroodsauna, bubbelen in de whirlpool of een potje poolbiljart spelen. In de lente en de zomer biedt de woning nog veel meer, want dan open je de brede deuren naar het terras en de ruime tuin met een jeu-de-boulesbaan. Achterin grenst de tuin direct aan de rivier de Ourthe, waardoor er zomaar kajakkers langs kunnen komen. Mooie zonnige dagen breng je daarom buiten door, waar het groene kader uiterst rustgevend zal werken.

Maak samen mooie wandelingen door de Ardennen


Terecht wordt Durbuy vaak het 'kleinste stadje ter wereld' genoemd: je kunt het letterlijk in vijf minuten te voet doorkruisen. Het is echter ook één van de mooiste plekjes in het zuiden van het land. Het stadje ademt de Middeleeuwen uit en de omgeving is ronduit indrukwekkend, ideaal voor een stevige wandeling.
 
Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in de Ardennen
 

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie durbuy

De ligging van "groepsaccommodatie durbuy" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.