Vakantievilla Dochamps

8
8
Groepen.nl logo

Omringd door niets dan groen, op slechts 3 uur rijden van Utrecht ligt dit vakantiehuis aan de rand van een dorpje in de Belgische Ardennen. Rustig gelegen, maar met een bakker en restaurants dichtbij. Het huis ligt op een groot omheind stuk grond, ideaal voor families met kinderen en honden. (max. 9 toegestaan, 4 nacht hokken aanwezig (voor max 4 honden) en een wasplaats)

Een groepsaccommodatie in de Belgische Ardennen met hottub, sauna en bioscoop


De groepsaccommodatie is schuin tegen een helling gebouwd, op een groot en omheind terrein. De accommodatie heeft een luxe inrichting, houtkachel, grote woonkeuken, sauna, hottub en bioscoopkamer. Dit zorgt voor een aangenaam verblijf. Honden zijn ook welkom: voor de honden is aan alles gedacht met voerbakken, hondenmanden, een hondenwasbad en 4 buitenkennels. Er ligt een groot grasveld en het huis heeft diverse terrassen, een schommelbank, houtgestookte hottub en diverse zitjes. Verder staat er een houtskoolbarbeque en de 4 rianten buitenkennels voor honden van ieder 10m2 inclusief nachthok. Naast 4 slaapkamers, 2 badkamers zijn er ook nog een bioscoopkamer, een sauna en een wasruimte. Een groot grasveld, eigen bos en een vrij uitzicht op de bosrand waar je o.a. herten, vossen en eekhoorns voorbij ziet komen. 

Ontdek samen de mooie omgeving


Rustig gelegen aan de rand van het dorp Dochamps, met een bakker, restaurants en kroeg op 700m in de dorpskern. In dezelfde straat toegang naar 5 wandelpaden, een beekje en een meertje.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in de Belgische Ardennen


Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantievilla dochamps

De ligging van "vakantievilla dochamps" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.