Vakantieboerderij Kasterlee

8
12
Groepen.nl logo

Wat is er nu leuker en schattiger dan zachte, wollige lammetjes? Logeren tussen de schapen kan bij deze groepsaccommodatie in Kasterlee, in de Belgische Kempen.

Groepsaccommodatie in België met speeltuin

De voormalige koeienstal is omgebouwd tot een ruimte die beschikt over een luxueuze vakantiewoning voor 12 personen. De benedenverdieping is toegankelijk voor rolstoelen. Er zijn 5 slaapkamers en 3 badkamers. Er is gratis WiFi, een speeltuin voor de kinderen onder ons en een tuin om heerlijk te genieten! Ook paardenliefhebbers kunnen hier terecht. De eigenaren reserveren indien gewenst een paardenbox voor je dier op de manege 300 m verderop. 

Samen wandelen door de bossen

Aan leuke uitstapjes in de omgeving is er geen gebrek. De accommodatie is gelegen in het landelijke Kasterlee, het toeristisch hart van de Kempen. Spelen en wandelen in de bossen van Kasterlee met o.a. de Kabouterberg, Hoge Mouw en De Slapende Reus. En mocht je nog zin hebben in een dagje pretpark: vanuit je 'achtertuin' kijk je al uit op het reuzenrad van Bobbejaanland!

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in België

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantieboerderij kasterlee

De ligging van "vakantieboerderij kasterlee" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.