Alpen Resort Hotel

2
Alpenreizen.nl logo

Aan de voet van de beroemdste berg ter wereld, dichtbij het station, de skiliften Gornergrat en Sunegga en het centrum, ligt het Alpen Resort Hotel - een sfeervol en modern eersteklas hotel met vele faciliteiten.
De gratis shuttleservice brengt je naar het hotel in het autovrije Zermatt en vanuit daar heb je nagenoeg alles binnen handbereik, ideaal dus. Niet alleen de gunstige ligging is kenmerkend, maar ook het behulpzame, gastvrije personeel en de excellente keuken zijn redenen dat veel gasten terugkeren. En dat is niet zo gek: dit pittoreske dorp biedt zoveel mogelijkheden!
Alpen Resort Hotel bestaat uit 3 met elkaar verbonden gebouwen. In het hoofdgebouw vind je het restaurant, bar, een avontuurlijk en verwarmd zwembad, wellness met hottub en fitness. Het hotel beschikt over rustige en grote kamers, met tuin of balkon, en veelal met uitzicht op de Matterhorn.

Bijzonderheden alpen resort hotel

  • sauna
  • fietsberging
  • babybed
  • kinderstoel

Boekingsinformatie

Ligging alpen resort hotel

De ligging van "alpen resort hotel" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven hotels in de buurt aan. Klik voor informatie.