Hotel Silvretta

2
Alpenreizen.nl logo

Aan de rand van St. Gallenkirch ligt hotel Silvretta. Een 4-sterrenhotel waar de Oostenrijkse traditie nog de boventoon voert. Dit zorgt er overigens voor dat het op culinair gebied niets dan genieten is. Zowel het ontbijt als het diner, met Oostenrijkse en internationale klassiekers, overtreffen de verwachtingen van velen.
Gedurende alle seizoenen fungeert dit hotel als perfecte uitvalsbasis. In de winter brengt een pendel je naar het nabijgelegen skigebied Silvretta Montafon, waardoor je in een mum van tijd op de piste staat. Ook in de zomer is het hier goed toeven: met onder andere 500 km aan wandelroutes in de omgeving is Silvretta een fijne thuisbasis.
De fietsliefhebber, die zich met de bikebasis in St. Gallenkirch niet hoeft te vervelen, kan zijn trouwe tweewieler stallen in de fietsberging van het hotel. Verder vind je in een straal van acht km maar liefst 2 golfbanen. En na al die activiteiten in de vallei van Montafon wordt de spa in Silvretta aan het eind van de dag meer dan gewaardeerd!

Bijzonderheden hotel silvretta

  • fietsberging
  • kindermenu
  • babybed
  • kinderstoel

Boekingsinformatie

Ligging hotel silvretta

De ligging van "hotel silvretta" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven hotels in de buurt aan. Klik voor informatie.