Berghotel Garfrescha

2
Alpenreizen.nl logo

Als je de Alpen écht wilt ervaren, ben je bij Garfrescha op de juiste plek. Garfrescha ligt letterlijk ín de bergen en is een unieke plek om te verblijven. De steile slingerweg er naartoe is al een avontuur op zich. Maar eenmaal aangekomen bij dit berghotel voel je al snel dat die tocht het meer dan waard is geweest. Je wordt warm welkom geheten door een gastvrij team, voor wie persoonlijke service en de unieke alpine beleving voor hun gasten centraal staat.
De sfeervolle ambiance werkt als een magneet op veel dagjesmensen, waardoor het overdag levendig en dynamisch is. Voor het ultieme Alpengevoel worden er meerdere keren per week hike- en biketours georganiseerd, waarbij de gidsen, die het gebied op hun duimpje kennen, je de mooiste plekken laten zien.
Speciaal voor de kleine vakantieganger worden er regelmatig verschillende activiteiten georganiseerd. Bij Garfrescha wordt werkelijk alles in het werk gesteld om hun gasten een onvergetelijke vakantie in de bergen te bezorgen.

Bijzonderheden berghotel garfrescha

  • sauna
  • kindermenu
  • babybed
  • kinderstoel

Boekingsinformatie

Ligging berghotel garfrescha

De ligging van "berghotel garfrescha" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven hotels in de buurt aan. Klik voor informatie.