Noldis Hotel

2
Alpenreizen.nl logo

Op een zonnig plateau met uitzicht op een schitterend bergpanorama ligt Hotel Noldis. In slechts enkele minuten lopen ben je in het dorpscentrum van Serfaus en bij het dalstation van de kabelbaan. Bij goede sneeuwcondities kun je in de winter tot het hotel skiën.
Gastvrijheid en comfort staan hoog in het vaandel bij dit hotel; het team van Noldis zal er alles aan doen om jouw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.
Iedere avond worden er overheerlijke gerechten geserveerd in het hotel. Mocht je ervoor kiezen een keer 'buiten de deur' te eten, kun je ook terecht in restaurant Noldis, een begrip in deze regio, maar ook voor de vele gasten die jaarlijks Serfaus bezoeken. Geniet van de overheerlijke Oostenrijkse specialiteiten met een internationaal tintje, die de chef-kok voor je bereidt. Om vervolgens, na een fijne avondwandeling door Serfaus, moe maar voldaan in het gespreide bedje van Noldis neer te strijken.

Bijzonderheden noldis hotel

  • sauna
  • fietsberging
  • babybed
  • kinderstoel

Boekingsinformatie

Ligging noldis hotel

De ligging van "noldis hotel" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven hotels in de buurt aan. Klik voor informatie.