Hotel Berghof

2
Alpenreizen.nl logo

Een in 2013 gerenoveerd hotel op een unieke locatie in Söll! Berghof is een authentiek, luxe hotel in een modern eigentijds jasje. De kamers zijn licht en comfortabel. En alle kamers beschikken over een eigen balkon of terras, waar je kunt genieten van de ondergaande zon.
In de zomer kun je volop genieten in de enorme tuin van Berghof met een fantastisch uitzicht op de bergen. Een groot grasveld mét zwemvijver doet ook dienst als speeltuin voor de kleintjes, met trampolines, schommels en glijbanen. En op de bijbehorende kinderboerderij kun je onder meer kennismaken met Harry het Hangbuikzwijn, maar ook vriendjes worden met de andere dieren zoals konijnen, katten en geiten. En voor wie durft: je kunt er zelfs een rondje op een pony rijden.
In de winter brengt de skibus je naar het nabijgelegen populaire skigebied Skiwelt Wilderkaiser Brixental. In combinatie met het comfort en de fijne wellnessfaciliteiten van hun Vitalwelt is het in Berghof dus zeker ook in de winter goed toeven!

Bijzonderheden hotel berghof

  • sauna
  • fietsberging
  • babybed
  • animatie

Boekingsinformatie

Ligging hotel berghof

De ligging van "hotel berghof" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven hotels in de buurt aan. Klik voor informatie.