All Inclusive Lohmann

2
Alpenreizen.nl logo

Dit all inclusive hotel doet er alles aan om de vakantie zo relaxed mogelijk te maken. De gezellige kamers geven keer op keer het gevoel alsof je thuis komt, hier wil je nooit meer weg.
Een dag in Hotel Lohmann begint met een heerlijk ontbijt aan het uitgebreide ontbijtbuffet zodat je genoeg energie hebt om de prachtige natuur te ontdekken. Het Naturpark Ötztal biedt verschillende wandelroutes langs zijn vele rijkdommen als bossen, bergen en gletsjers. Ook aan de kinderen is gedacht, met een goed gevulde speelkamer zullen zij uren zoet zijn. Mocht je de dag helemaal voor jezelf willen, kun je de kinderen ook naar de kinderopvang brengen waar ze liefdevol verzorgd worden door de nannies.
Om bij te komen van een intensieve dag is er een wellnesscenter waar je heerlijk kunt uitrusten. Als daarna het slapen nog niet lukt is de bar een optie, hier worden heerlijke cocktails en drankjes geserveerd.

Bijzonderheden all inclusive lohmann

  • sauna
  • babybed
  • kinderstoel

Boekingsinformatie

Ligging all inclusive lohmann

De ligging van "all inclusive lohmann" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven hotels in de buurt aan. Klik voor informatie.