Hotel Austria & Bellevue

2
Alpenreizen.nl logo

Omringd door de indrukwekkende bergen en gletsjers van het Ötztal, op een prachtige locatie in het mooie Obergurgl bevindt zich Hotel Austria & Bellevue. Met een ligging aan de piste en het centrum op loopafstand heb je alles binnen handbereik.
De twee 4-sterrenhotels zijn met elkaar verbonden door een ondergrondse tunnel, zodat je gemakkelijk van alle gedeelde faciliteiten kunt genieten. En dat zijn er nog al wat! Na een actieve dag duik je zo in het panoramisch binnenzwembad of het verwarmde buitenzwembad. In de uitgebreide spa- en wellnessruimte kan je heerlijk bijkomen. Ook niet onbelangrijk: beide hotels beschikken over voortreffelijke bekroonde gastromische keukens met een ruim assortiment van nationale en internationele gerechten van hoge kwaliteit.
Hotel Austria & Bellevue is een oase van rust en comfort, de ideale plek voor een zorgeloze en zeer plezierige vakantie in het natuurparadijs Obergurgl-Hochgurl.

Bijzonderheden hotel austria & bellevue

  • sauna
  • kindermenu
  • babybed

Boekingsinformatie

Ligging hotel austria & bellevue

De ligging van "hotel austria & bellevue" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven hotels in de buurt aan. Klik voor informatie.