Wellnesshotel Aqua Dome

2
Alpenreizen.nl logo

Wellnesshotel Aqua Dome in Längenfeld, een paradijs voor spa & wellnessliefhebbers met een adembenemend uitzicht op de omliggende bergwereld. Dit exclusieve hotel dankt haar naam aan Thermen Aqua Dome, dat beschikt over een bijzondere en zelfs wettelijk erkende geneeskrachtige bron. Het thermale water stroomt van de gletsjers door het gesteente en komt van 1.865 m diep weer tevoorschijn met een temperatuur van circa 40°C.
Kom even helemaal tot rust in de saunawereld, ontdek de ontspannende werking van de verschillende thermaalbaden en laat je heerlijk masseren. Er is ook gedacht aan gezinnen met kinderen: het volledig afgescheiden waterpark Noah's Alpen Ark is een compleet zwemparadijs met watervallen én een gigantische glijbaan.
Sluit de dag af in een van de uitstekende restaurants die dit hotel te bieden heeft. De combinatie van een hoge servicegraad en het prachtige uitzicht op het Ötztal geven je het echte Alpengevoel.

Bijzonderheden wellnesshotel aqua dome

  • sauna
  • babybed
  • animatie

Boekingsinformatie

Ligging wellnesshotel aqua dome

De ligging van "wellnesshotel aqua dome" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven hotels in de buurt aan. Klik voor informatie.