Sporthotel Piz Buin

2
Alpenreizen.nl logo

Op een centrale locatie in Ischgl, direct naast de Pardatschgratbahn, ligt het comfortabele Sporthotel Piz Buin. Qua sfeer typisch Oostenrijks, gastvrij en gemoedelijk, maar met een fris en modern interieur, dat is geïnspireerd op het indrukwekkende bergpanorama van het Paznauntal.
In de directe omgeving van het hotel zijn er vele wandel-, fiets- en mountainbikepaden te vinden, waar je actief kunt genieten van de prachtige natuur in en om Ischgl. Sporthotel Piz Buin ligt vlak naast de lift, die je in de winter in korte tijd in een van de populairste skigebieden van Oostenrijk brengt.
Bij thuiskomst kun je nog even van de prachtige dag nagenieten in de wellness, om vervolgens weer helemaal ontspannen aan te schuiven aan het diner. Nagenoeg alle ingrediënten komen vers van de eigen boerderij komen of uit de omgeving en dat is te proeven. Op en top verwennerij in een comfortabele ambiance!

Bijzonderheden sporthotel piz buin

  • sauna
  • fietsberging
  • babybed
  • kinderstoel

Boekingsinformatie

Ligging sporthotel piz buin

De ligging van "sporthotel piz buin" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven hotels in de buurt aan. Klik voor informatie.